Onze aanpak

Student Teach, een initiatief dat is ontstaan uit de passie van studenten om andere studenten te ondersteunen. Wij zijn er trots op dat we uitsluitend samenwerken met studenten die begeleiding bieden aan leerlingen in het lager onderwijs, het secundair onderwijs en in het hoger onderwijs. Onze benadering creëert een sfeer van warmte en openheid, waardoor leren en groeien een waar genoegen wordt.

Bij Student Teach vinden de bijlessen vaak plaats op neutrale locaties, zoals universiteiten, hogescholen, of andere plaatsen die in overleg met zowel de bijlesgever als de bijlesnemer worden bepaald. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin kennis en begrip gedijen.

Onze werkwijze

Ontdek hoe we bij Student Teach zorgvuldig zorgen voor de perfecte match tussen bijlesgevers en -nemers:

  1. Nadat u zich heeft ingeschreven, nemen wij het initiatief om zowel de bijlesgever als de bijlesnemer persoonlijk te contacteren.
  2. Tijdens een diepgaand intakegesprek leggen we de basis voor een succesvolle samenwerking met onze bijlesgevers. Samen onderzoeken we hun unieke vaardigheden en luisteren we naar hun persoonlijke voorkeuren. Dit stelt ons in staat om de ideale bijlesgever te selecteren voor elke bijlesnemer.
  3. Zodra de behoefte aan bijles ontstaat, doorzoeken we met zorg onze uitgebreide database van bijlesgevers. Wanneer we een perfecte match vinden, nemen we direct contact op met hen.
  4. Wanneer beide partijen beschikbaarheid vinden die overeenkomt, faciliteren we de uitwisseling van contactgegevens en ondersteunen we bij het vaststellen van verdere afspraken. Samen maken we de weg vrij voor een vruchtbare leerervaring.