Onze aanpak

Student Teach is opgericht door studenten voor studenten. Dit houdt in dat wij uitsluitend werken met studenten die bijles geven aan leerlingen lager onderwijs, secundair onderwijs en medestudenten uit het hoger onderwijs. Het grote voordeel is dat de bijles doorgaat in een zeer gemoedelijke sfeer.

Vaak gaat de bijles door op een neutrale locatie zoals de universiteit of de hogeschool of elders in samenspraak met bijlesgever en -nemer.

Onze werkwijze

  1. Zowel bijlesgever als -nemer worden door ons gecontacteerd na ontvangst van de inschrijving.
  2. Via een intakegesprek maken we een eerste keer kennis met de bijlesgevers. Hierbij bekijken we samen hun competenties en luisteren we naar hun voorkeuren. Op die manier is het voor ons makkelijker om de geschikte bijlesgever aan de juiste bijlesnemer te koppelen.
  3. Vanaf het moment dat iemand bijles nodig heeft, doorzoeken we onze databank van bijlesgevers. Eens we een geschikte bijlesgever hebben gevonden, nemen we contact met hem of haar op.
  4. Zodra er een datum of periode wordt gevonden waarin beide partijen zich kunnen vrijmaken, worden hun gegevens uitgewisseld en worden onderling de verdere afspraken gemaakt.